C&R

C&R

2009. március 6., péntek

CDC

Parca vine primavara, chiar si cu un pas in fata si doi pasi inapoi . Toate apele is umflate, si pe o vreme faina am de ales intre o plimbare si o masa. Masa, de legat, si o tentativa noua de flytying: CDC-uri folosind doar barbulele cu ajutorul unui dubbing clamp improvizat si un twister .











Rezultatul, hmm, e elegant! Ori hackle-ul doar cu CDC mono sau bicolor, ori si un ax de polipropilena, dar e atragator deja pentru ochii mei si n-am dubii ca la fel de atragator va fi si pentru lipani . Culorile sunt testate, dar cu alte materiale. De exemplu astea de sus au corp o fasie din par de mistret.

Iata inca cateva dintre ele, si nu's toate.















Pana acum n-am fost tentat sa leg atatea feluri de CDC-uri , mi-au ajuns cele cu dubbing CDC, dar in sezonul trecut am legat cateva traditionale inca cu pene infasurate cu cotor impreuna, un model traditional gri. Insa iarna e lunga, am vreme si poate nici nu se termina iarna pana cand Luci face rost si imi vinde ceva dubbing clamp de fabrica. Adevarul e ca ce-i facut cu scop pentru legat usureaza mult, si rezultatul e perfect.