C&R

C&R

2009. április 23., csütörtök

Reflex

Leszögezném hogy nem komálom a nehéz legyeket, mégis vettem egy doboz tungsten reflex sárga fejet, mert a halak meg igen.
Hát, nem egy patakpecára való legyek lettek belőlle kötve, mert a tungstenes legyek mint egy hajóhorgony meg sem állnak mig talajt nem fognak , mindezt elég rövid idő alatt érik el de ezért is gondoltam hogy majd jók lesznek alsónimfának hogy levigyék és lent tartsák a cuccot a jónak tűnő sodrásokban. De kitudja, lehet feláldozok majd párat egy-egy tökigérő vizü gödör megpecálására valamelyik patakon. Ja, mert amúgy valszeg a Feketeben lessz velük pecálva talán paducra meg marnara ha eljon az ideje.
Semmi extra legyet nem kötöttem, csak a megszokott dolgokat persze a végén még az is lehet hogy ezek lessznek a nyerők, mert pár darabot kipróbáltam még a tilalom beállta előtt és meglepetésemre szinte csak ezekre a "nehezékekre" jöttek a halak. Semmi cicó , jó "zajosra" kötöttem őket, igy talán lassulnak egy kicsit és ha nem is étvágygerjesztőbbek de, talán még idegesitőek maradtak és majdcsak valami hal el akarja pusztitani mindet.
Nevükön szólitva PT, Prince, Stone és mások melyeknek nevét sosem tudtam megjegyezni :)))) de a legtöbb PT variáns néven ismeretes a nagyvilágban. Végül is semmi extrával is elég jók lettek :D